Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Bucatarii profesionale

Membru Bizoo de 16 ani.
4.40
4 stars: Foarte bun
58 pareri

Cutit profesional Santoku 16 cm Sanelli

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2521
Cod produs
380616
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Fabrica Sanelli din Italia a creat colectia Premana Professional analizand si rezolvand fiecare dintre problemele cu care se confrunta profesionistii care folosesc acest cutit profesional Santoku 16cm Sanelli, zi de zi, in restaurante, catine sau alte spatii de lucru profesionale.
Manerul cutitului este ergonomic si asigura o prindere sigura si placuta pentru o precizie impecabila.
Sanelli si Biomaster au dezvoltat o protectie antibacteriana permanenta pentru manerele cutitelor din linia Premana, prin utilizarea ionilor de argint.
Biomaster este un aditiv pe baza de ioni de argint, anorganic, potrivit pentru a conferi caracteristici antibacteriene materialelor plastice.
Aditivul Biomaster asigura o eliberare de ioni de argint, care inhiba in siguranta cresterea microbiana inca din primele minute, atingand o inhibare aproape totala in 24 de ore. Odata incorporat intr-un produs, Biomaster devine parte integranta a acestuia, oferind protectie antimicrobiana sigura, eficienta si inepuizabila.
Puteti folosi acest cutit profesional Santoku 16cm Sanelli pentru o perioada lunga de timp. Confortabil si usor.
Cutitele Sanelli reprezinta cel mai bun raport calitate pret.
Toate cutitele Sanelli pot fi spalate in masina de spalat vesela, cat si sterilizate.

- Produs italian

- Profesional

- Pret imbatabil

- Specific pentru profesionistii din domeniul Horeca

Pe scurt, acestea sunt proprietatile importante ale colectiei Premana Professional:

Caracteristici lama:

- Duritate rezistenta (54-56 HRC).

- Buna flexibilitate.

- Putere mare de taiere.

- Durata lunga de viata a muchiilor.

- Forma muchiei special conceputa pentru uz profesional.

- Potential excelent de ascutire.

- Forma convexa a marginii care garanteaza un sprijin eficient atunci cand utilizatorul trebuie sa exercite o forta considerabila.

- Muchia nu este supusa ciobirii.

Desi cutitele din otel crom-molibden isi tin muchia ascutita mult timp, va recomandam sa folositi masatul la intervale regulate. Treceti masatul Sanelli inainte si inapoi de-a lungul muchiei cutitului in mod repetat, la un unghi de cel mult 20 de grade. Toate masatele Sanelli sunt magnetizate pentru a retine resturile de ascutire si pentru a se asigura ca nu vor contamina produsele alimentare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura