Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Bucatarii profesionale

Membru Bizoo de 16 ani.
4.40
4 stars: Foarte bun
58 pareri

Tenderizator - fragezitor cu maner carne cu 56 ace

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3906
Cod produs
247519
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Fragezitor carne cu maner si 56 ace.
Pentru unele tipuri de carne, cum ar fi anumite bucati de carne de vita sau de porc, poti folosi tenderizatorul de carne pentru a bate si intepa carnea inainte de gatire. Acest lucru ajuta la fragezirea carnii prin ruperea si inmuierea fibrelor.

Este foarte util pentru pregatirea diferitelor tipuri de fripturi.
Fragezitor carne friptura cu 4 randuri de lame fabricate din inox.
Fibrele de carne sunt taiate si nu zdrobite.
Parte superioara este detasabila pentru curatare usoara.
Tenderizator manual fripturi.
Trebuie folosit cu foarte mare atentie - lamele sunt foarte ascutite !
Culoare: rosie
Dimensiuni (Lxlxh): 26.5 cm. x 6 cm. x 7 cm.
Lungime maner: 18.5 cm.
Poate fi spalat in masina de spalat vase.

Un aparat specializat in fragezirea carnii cu ajutorul acelor este numit tenderizor de carne cu ace sau tenderizor cu ace. Acesta este un instrument simplu, dar eficient, folosit pentru a inmuia si a fragezi bucatile mai tari de carne prin perforarea fibrelor cu ajutorul unor mici ace sau cutite mici. Procesul de intepare ajuta la ruperea fibrelor de colagen si a tesuturilor mai dure, facand carnea mai frageda si mai suculenta.

Pentru a folosi un tenderizor cu ace, pur si simplu presezi aparatul pe bucata de carne si il misti in sus si in jos sau in lateral pentru a inmuia uniform intreaga suprafata. Acest lucru poate fi util pentru carne de vita mai tare sau pentru fripturi cu carne de porc sau pui.

Este important sa fiti atenti si sa nu exagerezi in intepare, deoarece prea multa perforare poate face ca carnea sa devina moale in exces sau sa se desprinda in bucati prea mici in timpul gatirii.

Dupa utilizare, este recomandat sa cureti si sa dezinfectezi aparatul in mod corespunzator pentru a evita contaminarea incrucisata intre diferitele tipuri de carne sau alimente.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura